Møllevang tilbyder dig en tømrer, som altid leverer varen og ikke går på kompromis med kvaliteten!

Møllevang Bygningsentreprise ApS klarer både det simple og det avancerede…
Hos Møllevang varetager vi både store og små opgaver. Som din tømrer  er det vigtigt for os, at vi kan give kunden en bred vifte af arbejdsområder, hvori både store og små opgaver varetages. Skulle du have en opgave, som du ikke ved om er mulig, så tøv endelig ikke. Kontakt os og få en uforpligtende snak om dit kommende projekt – vi plejer at kunne finde en løsning!

Den nedenstående liste inkluderer både store og små opgaver, men skulle der være en opgave, som du gerne vil have lavet, men som ikke er anført, så kontakt os endelig, da vi tit plejer at kunne finde en løsning.

Vi udfører alt tømrerarbejde både små og store opgave
Tagrenovering
Opbygning af nye tagkonstruktioner
Oplægning af tagsten/tagplader
Opbygning af kviste
Opbygning/renovering af 1. sal
Udskiftning af vinduer og døre
Opsætning af vægge og lofter
Lægning af gulve
Opsætning af køkkener
Opsætning af landbrugshaller
Vi er derudover hele tiden på forkant med nyheder og udvikling indenfor håndværk/byggeri, så vi kan realisere vores kunders ønsker og behov.

Din tømrer er erfaren og dygtig…
Møllevang Bygningsentreprise ApS er et team af erfarne og dygtige håndværkere, der sætter en ære i sikkert og veludført arbejde med en faglig stolthed. Med denne erfaring og ekspertise udfører vores dygtige team alle vores opgaver, hvor kvalitet og perfektion er i højsæddet. Arbejdet udføres til tiden og med stort fokus på at kunden er tilfreds med det udførte arbejde.

3 gode grunde til at vælge Mollevangbyg
– Stort fokus på udvikling og trends indenfor tømrerfaget!
– Utrolig dygtige og erfarne håndværkere som indgår i et stærkt team!
– Veludført og kompetent arbejde til tiden!

Skulle du have eventuelle spørgsmål eller lignende, så kontakt os endelig. Kontakt os på 40534482 for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig,